Klik op deze regel om alle activiteiten van de Zomerschool 2019 uitgebreid te bekijken
Klik op deze regel om de foto's van eerdere activiteiten te bekijken
Hoe bekijk je de foto's ?
Eenmaal aangekomen op de pagina met de foto's klik je een foto aan en klik dan rechts op Preview.
Ga vervolgens naar de volgende foto door op de pijl rechts naast de foto te klikken.
In de april editie van BAS NU werd op blz. 13 met de woorden “BAS Zomerschool wenst u een bijzonder mooie zomer toe” al wat reclame gemaakt voor onze activiteiten. Zoals gebruikelijk zou in het meinummer van BAS NU het programma van Zomerschool 2020 breeduit gepresenteerd worden.

Maar helaas, u vindt niet onze 27 voorbereide activiteiten hier terug.

De huidige en toekomstige onzekerheid betreffende het coronavirus hebben ons na grondig beraad moeten doen besluiten om het Zomerschoolprogramma niet te laten doorgaan. Enorm jammer. Ik weet dat een behoorlijk aantal BAS-leden juist in de zomer graag gebruik maakt van ons gevarieerde activiteitenaanbod. Uiteraard een teleurstelling. Maar bij ons staan uw veiligheid en welzijn voorop.
We hebben de berichtgevingen nauwgezet gevolgd, afwegingen gemaakt en ons gezond verstand gebruikt om tot deze conclusie te komen. Het dagelijks bestuur van BAS hebben we tijdig geïnformeerd over onze Zomerschool zorgen. Gezamenlijk is daarover gesproken. Het dagelijks bestuur kwam tot dezelfde conclusie als het bestuur van de Zomerschool.
Mogelijk vindt u ook zonder Zomerschool en met de nu beperkte bewegingsvrijheid toch zelf creatieve manieren om deze onwerkelijke periode tevreden door te komen. Wij hopen op uw begrip voor dit uitzonderlijk besluit en begroeten u graag in 2021 als deelnemer aan ons Zomerschoolprogramma.

Tot slot wens ik u een goede gezondheid toe.

Tom Rombouts, voorzitter Zomerschool
-
klik