NIEUWS VAN DE CURSUSCOMMISSIE:
Ondanks de corona perikelen heeft de cursuscommissie niet stilgezeten. We zijn er best trots op dat we voor het komende seizoen u weer heel veel cursussen kunnen aanbieden.
Het zijn er maar liefst 43 verschillende, van talen tot kunst en van bewegen tot geschiedenis, die u nu al kunt bekijken via de link hierboven.
De inschrijving is geopend!
We zien ernaar uit om u te begroeten bij een (of meer) cursussen!
-
BASCURSUSCOMMISSIE ZOEKT VERSTERKING

Heeft u er wel eens over gedacht om mee te willen helpen en te werken aan het organiseren, in stand houden en uitbreiden van ons gevarieerde cursusaanbod, dan is er nu de mogelijkheid om onze gelederen te komen versterken.

De BAS Cursus Commissie is dringend en op korte termijn op zoek naar twee enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers die in een gezellige en collegiale sfeer samen met de overige commissieleden ervoor zorgen dat er voor onze doelgroep dit jaar en komende jaren weer een keur aan tot in de puntjes geregelde cursussen aangeboden wordt.

Uw taak zal vooral bestaan uit het inbrengen van ideeën voor nieuwe, aantrekkelijke cursussen, het werven, begeleiden van en contact houden met huidige en nieuwe docenten, het meehelpen aan de correcte informatievoorziening aan de BAS-leden en het verrichten van andere werkzaamheden die in overleg kunnen worden uitgevoerd.

De commissie vergadert in principe één keer per maand. Deze vergaderingen, altijd in de ochtend, duren ongeveer twee uur. Tussentijds contact over lopende en dringende zaken gaan via e-mail of telefonisch contact. Uiteraard nemen de te verrichten werkzaamheden een wisselend aantal uren per week in beslag. Hoeveel hangt af van het takenpakket en de periode in het jaar.

Lijkt u het wat, neem dan contact op met onze voorzitter, Ludo Veraart, (voorz.bascursus@basboz.nl) of met de secretaris, José Baaij (secr.bascursus@basboz.nl)

KLIK HIER VOOR HET CURSUSPROGRAMMA 2021 - 2022